Despre mine

Sunt o femeie nascuta primavara, care iubeste mult oamenii, florile, soarele bland, rasaritul, marea si zborul. 

Aleg sa vad partea plina a paharului si sa fac macar un pic de bine.

Nu stiu sa stau, am senzatia ca fiecare zi ne este data pentru a invata cate ceva si pentru a face ceva bun. Imi iubesc meseria, eu fiind un jurnalist si un specialist in comunicare care a acceptat la 40 de ani ca are superputerea de a motiva oamenii sa faca impreuna un pic de bine.

Sunt mama Iniei, o fetita artist, care mi-a schimbat profund viata de cand s-a nascut in 2007. Imi place sa scriu, imi place sa fac povesti, sa pun umarul la proiecte in beneficiul copiilor, parintilor, femeilor si a celor care au nevoie de sprijin. Am norocul sa fac parte din echipa Itsy Bitsy, cu care impartasesc multe valori si alaturi de care am realizat proiecte de care sunt tare mandra: 1 Iunie Zi libera nationala, campania nationala de prevenire a bullyingului, proiecte multe dintre care mi-au fost foarte dragi: Verde la Fapte bune, Jocurile copilariei, Pretuieste viata etc.

Imi place sa ma implic in proiectele asociatiei EMOVERE – Campionii sanatatii,  Bucatareala in familie cu fetitele Irinuca si Doamna Mar, Daruieste o lume de basm etc.

Alte campanii:

Ce spun altii despre mine:

Oana Hagiescu: Pe Monica Popescu o admir pentru proiectele în care se implică. Ne-am întâlnit de câteva ori cu diverse ocazii și de Ziua Radioului m-am gândit că ea ar fi persoana pe care aș vrea s-o invit pe site.  Am stat la palavre vreo două ore și de la discuția despre Radio Itsy Bitsy, am ajuns la multe alte subiecte. Citeste mai multe aici.

Positive Mother: Monica Popescu și-a deschis puțin sufletul în acest interviu. Au fost multe situații în care m-am întrebat de unde are atât de multă energie, flexibilitate, bunătate sau disponibilitate. Mă întrebam cum o fi Monica atunci când se trage cortina, ce cărți citește sau cum e viața alături de familia ei. La final am descoperit un om tare frumos pentru care educația copiilor trebuie făcută într-un mod altruist și cu dragoste. Ca orice părinte încearcă să mențină o balanță în echilibru iar acest lucru este atât de greu în zilele noastre. Citeste mai multe aici.

Itsy Bitsy: Exuberanta si plina de viata, Monica Popescu, PR Manager la Radio ITSY BITSY, ne-a oferit un interviu despre provocarile pe care le-a avut atat pe plan profesional in aceasta perioada, cat si in calitate de mama, deoarece are o fetita de 11 ani. Citeste mai multe aici.

SmartWoman: Demult, tare de demult, parintii le citeau celor mici povesti. Astazi oamenii mari au lasat cartile deoparte si le-au pus celor mici telecomanda in mana. Mai cumparam carti de basme? De ce nu le mai spunem copiilor nostri povesti? Autoarea de povesti Monica Popescu a discutat online  cu cititorii. Citeste mai multe aici.

Qbebe: PR Manager la Radio ITSY BITSY si coordonatoarea activitatilor Asociatiei EMOVERE – asociatie de consiliere, educatie si suport emotional, la 35 de ani, Monica Popescu este un jurnalist cu zambet cald si voie-buna, care, de mai bine de 10 ani, face PR si se implica in proiecte ce sustin viata si dezvoltarea sanatoasa a intregii familii. De 5 ani de zile, Monica este si mamica unei fetite. Citeste mai multe aici.