Despre mine

Sunt o femeie nascută primăvara, care iubește mult oamenii, florile, soarele blând, răsăritul, marea și zborul. 

Aleg să vad partea plină a paharului și să fac măcar un pic de bine.

Nu știu să stau, am senzația că fiecare zi ne este dată pentru a învăța câte ceva și pentru a face ceva bun. Îmi iubesc meseria, eu fiind un jurnalist și un specialist în comunicare care a acceptat la 40 de ani că are superputerea de a motiva oamenii să facă împreună un pic de bine.

Sunt mama Iniei, o fetiță artist, care mi-a schimbat profund viața de când s-a născut în 2007. Îmi place să scriu, îmi place să fac povești, să pun umărul la proiecte în beneficiul copiilor, părinților, femeilor și a celor care au nevoie de sprijin. Îmi place să mă implic în proiectele asociației EMOVERE – Campionii sănătății,  Bucătareala în familie cu fetițele Irinuca și Doamna MărDăruiește o lume de basm etc. Fac parte din echipa Itsy Bitsy cu care împărtășesc multe valori și alături de care am realizat proiecte de care sunt tare mândră: 1 Iunie Zi liberă națională, campania națională de prevenire a bullyingului, Verde la Fapte bune, Jocurile copilăriei, Prețuiește viața etc.

Ce spun alții despre mine:

Femeia: Debordează de energie, îi plac oamenii mari și mici, compania lor și îmbrățișările – evident că a ales să fie om de comunicare! E optimistă și are mereu un plan despre cum s-ar putea implica și ajuta. Știe și cum să-și realizeze planurile și dă încredere tututor că imposibilul este posibil. Scrie povești, practică zborul și creșterea și cu siguranță vom afla cu toții când i se va împlini următorul proiect! Citește mai multe aici.

Oana Hagiescu: Pe Monica Popescu o admir pentru proiectele în care se implică. Ne-am întâlnit de câteva ori cu diverse ocazii și de Ziua Radioului m-am gândit că ea ar fi persoana pe care aș vrea s-o invit pe site.  Am stat la palavre vreo două ore și de la discuția despre Radio Itsy Bitsy, am ajuns la multe alte subiecte. Citeste mai multe aici.

Positive Mother: Monica Popescu și-a deschis puțin sufletul în acest interviu. Au fost multe situații în care m-am întrebat de unde are atât de multă energie, flexibilitate, bunătate sau disponibilitate. Mă întrebam cum o fi Monica atunci când se trage cortina, ce cărți citește sau cum e viața alături de familia ei. La final am descoperit un om tare frumos pentru care educația copiilor trebuie făcută într-un mod altruist și cu dragoste. Ca orice părinte încearcă să mențină o balanță în echilibru iar acest lucru este atât de greu în zilele noastre. Citeste mai multe aici.

Itsy Bitsy: Exuberanta si plina de viata, Monica Popescu, PR Manager la Radio ITSY BITSY, ne-a oferit un interviu despre provocarile pe care le-a avut atat pe plan profesional in aceasta perioada, cat si in calitate de mama, deoarece are o fetita de 11 ani. Citeste mai multe aici.

SmartWoman: Demult, tare de demult, parintii le citeau celor mici povesti. Astazi oamenii mari au lasat cartile deoparte si le-au pus celor mici telecomanda in mana. Mai cumparam carti de basme? De ce nu le mai spunem copiilor nostri povesti? Autoarea de povesti Monica Popescu a discutat online  cu cititorii. Citeste mai multe aici.

Qbebe: PR Manager la Radio ITSY BITSY si coordonatoarea activitatilor Asociatiei EMOVERE – asociatie de consiliere, educatie si suport emotional, la 35 de ani, Monica Popescu este un jurnalist cu zambet cald si voie-buna, care, de mai bine de 10 ani, face PR si se implica in proiecte ce sustin viata si dezvoltarea sanatoasa a intregii familii. De 5 ani de zile, Monica este si mamica unei fetite. Citeste mai multe aici.