Prima oară am descoperit muzica de noapte de la Itsy Bitsy FM. Apoi, prin 2006 am văzut pe un panou, fix la colțul străzii mele, reclama de mai jos.

Am fost atât de impresionată, că am început să ascult acest radio și ziua, chiar dacă nu eram încă mamă. Apoi mi-am dorit să colaborez cumva cu oamenii care făceau un radio atât de diferit. Pentru că mi-am dorit suficient am ajuns să lucrez la astfel de proiecte pentru copii, care se făceau împreună cu Itsy Bitsy FM. În 2007 am devenit mamă și evident că am ascultat tot mai mult radioul copiilor și al părinților din România. 


Inia mea a plantat primul copăcel la un eveniment Itsy Bitsy, s-a împrietenit cu extratereștrii Itsy și Bitsy lângă care a crescut cu adevărat, a zăpăcit poveștile cu Zăpă, a adormit seara pe muzică de somn de la radio și apoi a fost parte din inspirația mea, în proiecte creative de care am avut parte din plin, încă din 2011 când am ales să fac parte din echipa și povestea Itsy Bitsy.


Pentru mine Itsy Bitsy nu este un job, este un mod de a trăi, lângă oameni care cred în povești și în bine care poate învinge, în copiii care au dreptul la o viață tot mai frumoasă. 


La mulți ani, Itsy Bitsy! Sunt recunoscătoare că îmi aduci în viață lumina roz și albastră, că alături de această echipă am putut face proiecte, care au schimbat în bine viața copiilor! 💓💙