Ma uitam aseara pe noptiera mea si ma gandeam ca daca ar vedea cineva combinatia de creme si unicorni ar intelege cam cum este interiorul meu. 🙂 Desi am avut ani multi in care am fost toba de glume a prietenilor, pentru ca am tinut partea unicornilor sau piticilor care traiesc in peretii caselor de visatori, am ales acum aproape 10 ani sa raman la umbra copilariei cat pot de mult, intrand in echipa Itsy Bitsy. La noi e plin de visatori si nimeni nu te ia de nebun, daca mai crezi inca in unicorni la 40 de ani. 🙂

Deci, fiind cumva la adapost a venit momentul sa recunosc oficial ca nu as fi deloc surprinsa daca mi-ar iesi in cale un melc urias colorat, care vorbeste in versuri, ca sigur as zbura in jurul Pamantului cu un balon cu aer cald, daca as avea un aviator priceput alaturi. Nimeni nu ma poate convinge ca undeva acolo nu sunt si unicorni adevarati sau ca Mary Poppins nu este si acum printr-o casa din Anglia, salvand suflete de copii si adulti.

Acestea fiind spuse, evident ca an de an cel mai mare eveniment in care ma implic este sarbatoarea de 1 Iunie. Faptul ca am avut norocul sa pun umarul in campania Itsy Bitsy, care a facut din aceasta zi o sarbatoare nationala adevarata, este mandria mea mare, care ma face sa cred ca nu am facut umbra Pamantului degeaba. Dar sa pregatesti o sarbatoare care a adus bucurie an de an miilor de copii este si un travaliu pe cat de frumos, pe atat de greu.

Si ca sa spun din casa, la urma suntem toti lati de oboseala si numai fericirea copiilor ne mai tine functionali. Luni de munca, frica de ploaie, dusmanul evenimentelor din parc, provocarile tot mai multe si mai diverse cu cat evenimentul a crescut an de an, toate sunt reale in spatele tuturor evenimentelor pregatite pentru copii, dar in dimineata zilei de 1 Iunie totul este colorat, plin de zambete si bucurie si noi uitam curand de orice problema.

Anul acesta insa toate planurile noastre de a ne vedea in parc cu peste 100.000 de copii si parinti s-au spulberat in zi de martie ca un balon de sapun. Si numai o echipa de visatori care crede in zane si povesti putea sa intoarca totul peste noapte si sa faca din cea mai mare provocare, cea mai mare petrecere! Dupa marea izolare copiii au primit in dar cel mai mare festival de ziua lor!

1uniFEST Festivalul Petrecerilor de acasa pentru copii cu 72 de ore de program online si la radio cu tot ce place mai mult copiilor: muzica, povesti, petreceri cu supereroi, jocuri, dans, teatru si multa, multa bucurie!

Si daca si tu vrei ca mine sa ramai copil toata viata, nu exista loc mai bun ca Itsy Bitsy!