Stiti ce imi lipseste cel mai tare acum? Imi lipsiti voi, oamenii de care nu ma mai satur, suflete frumoase care ma bucura in fiecare zi a vietii mele, imbratisarile voastre calde care ma incarca mai mult decat o baie de soare. La un curs drag mie am fost rugata sa desenez fericirea. Mai multe saptamani la rand fericirea mea avea un zambet larg, caldura si chip de om. Deci sunt un om mai mult decat sociabil . O ciudatenie a naturii care se topeste de dor acum. De dor de oameni, de dor de rasete si veselie!

O vreme m-am amagit cu faptul ca va simt aproape aici, in lumea virtuala. Mi-a mai trecut dorul vorbind la telefon cu cine a venit catre mine. Dar dupa aproape o luna de ziduri si masti intre mine si oameni, deja m-am trezit la realitate. Cea mai grea lectie pentru mine este acum sa invat sa imi fiu suficienta. Sa imi ofer iubire si imbratisari si singura! Uf si asta nu am invatat nici in atatea zeci de ani! Mereu m-am bucurat mai tare sa ofer, sa ajut, sa imbratisez pe cei pe care ii simteam ca au nevoie.

Acum nu mai am curajul sa imbratisez nici copacul din fata blocului, desi nu sunt sanse mari ca alt zapacit ca mine sa fi facut asta acum. 

Si cum nu cred ca sunt provocari in viata fara lectii mari la pachet, ma tot intreb de ce oameniilor li s-a interzis acum imbratisarea? Suntem oare prea iubitori unii cu altii? Nu prea cred!

Ne atingem sau imbratisam prea mult? Nici asta nu cred…sunt popoare intregi la care imbratisarea este la nivel de intimitate mare!

Folosim imbratisarea in sens negativ? Nu cred ca este ceva des intalnit!

Luam imbratisarile si gesturile frumoase ca pe ceva banal ce ni se datoreaza? Asta e posibil sa fie adevarat!

Oare dupa aceasta lunga interdictie data imbratisarilor vom ajunge sa apreciem mai mult valoarea acestui gest, pe care il banalizasem deja? Probabil! Vom trai si vom vedea…

Eu un lucru il stiu sigur! Cum se termina cu pandemia asta o sa fiu si mai recunoscatoare pentru fiecare zambet de la voi, pentru fiecare strangere de mana si voi oferi cu drag imbratisarea mea calda, celor pe care ii simt ca au nevoie! Va imbratisez de nu va vedeti! Acum doar virtual!🥰