Am momente in care ma duc spre hau si imi vajaie frica pe la urechi si mintea mea zice freeze! Am simtit atat de tare inghetul uneori, ca ma si mir cum am reusit sa aduc la loc primavara…Dar cumva, ca o pasare phoenix dau drumul la focul meu interior (nu stiu daca vine de la zodie sau de la inima) si ma pregatesc iar de zbor. Oare de aici mi se trage iubirea pentru zbor?

Ma tot analizez in perioada asta si ma vad in rand cu lumea. Acum frica pluteste peste tot in jur. Cei care neaga pericolul, fac glume pe seama lui, sau fug de el, au tot un soi de reactie la frica. Am trecut si eu prin asta. Dar in general eu simt un mare FREEZE la nivel planetar!

Si daca ma fascineaza sa urmaresc dinamica sociala a planetei, cand vine vorba de ce se intampla oamenilor apropiati nu mai este asa usor sa fii detasat. Simt un gol in stomac la propriu la fiecare text din care tremura o inima lacrimand, iar cand vad un colt de lup iesind la vedere din oameni care au blana de miel, ma chircesc de durere si se duce naibii toata detasarea si intepenirea mea.

Adevarul este ca viata mea este fix ca atunci cand zbor. Momentele de inceput in care imi ingheata sangele de frica si apoi direct zbor, placere maxima! Cale de mijloc nu prea imi iese, nici daca vreau!

Imi doresc acum tare ca iubirea sa creasca si sa incalzeasca atat de multe inimi in lumea larga, incat din inghetul acesta general sa se aleaga …focul. Si din foc sa renastem toti, ca o pasare poenix uriasa.

Si ma tot gandesc cat de freeze eram cand am sarit din avion, vara trecuta si cat de fericita zburam, cand s-a deschis parasuta.

Nu mai cred ca avem alta sansa, decat sa trecem din freeze in fly! Dar depinde de cati lupi si cate inimi de foc adunam in jur!